keyboard_arrow_right
Anaaliin lohja

Naisen unelmia orgasmi naiselle

sekuntia, Nagoski sanoo. Että mikän ei saisi sinua onnellisemmaksi kuin naisen orgasmi, jos siis todella olet sitä mieltä. Painotat, ettei mitän paineita, stressiä tms. Mutta haluaisit todella tehdä kaikkesi että hän saisi orgasmin ja kysyt miten se olisi mahdollista. Kaikki naisen orgasmista Tiesitkö tämän naisen orgasmista? Meillä oikeasti opeteltiin pitkän, että minä aloin saamaan orgasmin. Naisen orgasmi olisi. Mies, joka saa naiselle aikaan orgasmin, olisi potentiaalinen isäehdokas.

Naisen unelmia orgasmi naiselle - Naisen orgasmi

Aloita suuseksillä tai stimuloi hänen erogeenisiä alueitaan hieromasauvalla: nännejä, klitorista, vaginaa, G-pistettä ja jopa anusta, jos hän pitä siitä. Miehet voivat liikkua koira-asennossa vapaasti. Samaan tulokseen tulivat. Freudin jälkeen amerikkalainen tutkija Alfred Kinsey tuli siihen tulokseen, että klitoris oli paras anatominen kohta naisen orgasmin tuottamiseen. Erän tutkimuksen mukaan naiset kokevat yhtä aikaa miehen kanssa saadun orgasmin tyydyttävämmäksi kuin eri aikaan saadun orgasmin. Mainos, julkaistu, come As You Are: The Surprising New Science That Will Transform Your Sex Life -teoksen kirjoittaneen Emily Nagoskin mukaan 60 sekunnin kliimaksi on mahdollinen. Parasta asennossa on käsien vapaus. Tuo hänet sitten huipulle ryminällä.

Naiselle orgasmi: Naisen unelmia orgasmi naiselle

Miehen työnnöt tuntuvat intensiivisiltä, kun naisen vartalo ei huoju. Tämä lisä myös tuntoherkkyyttä. Ja niin kuin edellä todettiin, ei sillä ole muuta kuin positiivisia vaikutuksia. Nuoret ihmiset saavat itsetyydytyksen keinoin tärkeä tietoa omasta kehostaan ja seksuaalireaktioistaan. Todistettu nimittäin on, että pitkäaikaisessa suhteessa naiset saavat helpommin orgasmin kuin ne, jotka harrastavat lyhyitä parisuhteita. Naisen saadessa orgasmin, emätin supistelee rytmikkästi ja aiheuttaa ikän kuin imun kohti kohtua. Emätin ja kohdun runko supistelevat orgasmin intensiteetin mukaan. Oksitosiinin katsotaan liittyvän hyvän olon tunteeseen, ja sen katsotaan olevan tärkeä kiintymyshormoni. Onneksi maailma on pullollaan tutkijoita, jotka puolestamme koettavat saada selville, miten nainen toimii seksin aikana. On / Off, seksi mielessä ajatus ei kulje ihan normaalisti. Naisen orgasmi on mystinen asia. Naisen niska ei rasitu, kun hän antaa suuseksiä miehelle.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *